Fabricants de mobles

Alu3design

Empresa de serveis per al moble, desevolupem taules i cadires capaces de satisfer les necessitats del consumidor més exigent

NACHER

naCHer empresa dedicada al disseny i fabricació de taules, cadires i elements auxiliars creant elements innovadors i funcionals a la vegada

La Forma - Julià Grup

Firma europea de referencia en el diseño y distribución de una amplia gama de muebles y complementos para el hogar, bajo la marca LaForma.

MOBELTRAX

Taules de centre amb xapes naturals de faig, roure i noguera o lacades. I sillons tapissats. Amb una relació de qualitat-preu immillorable.

BABEL Mobiliario

Diferents col·leccions de rebedors i moble auxiliar, en acabats massissos de pi o lacats. Dins de linees avantguardistes o elegant clàssic actual.

PANAMAR Muebles

Rebedors, zabaters y moble auxiliar de linea clasica, en chapa natural de cirere. Tambe chapa de fresno, per una altra linia mes actual. D´ins d´una franja de preus mitjana.

DIS-ARTE

Miralls decoratius, nou concepte en decoració. Conjuntament amb diverses sèries de rebedors, en xapa de cirerer o lacats. Paral·lelament una coleccio d'Alta Decoració.

HOGLADIH

Fabricant de moble auxiliar en melamina i laca.

MUEBLES KAZZANO

Fabricant de moble juvenil i menjadors en melamina i laca. Molt bon disseny.

ALCOMOBI

Fabricant d armaris dormitoris i llibreries especialiestes en contract. Melamina i Laca

SOMCASA

Nou concepte en l'amoblament de la llar en molta varietat de productes on prima la originalitat i la qual.litat